Locatie

Eigenzinnig, vooruitstrevend, vernieuwend…… Keer op keer proberen we met Dance To Impress er een geweldig evenement van te maken en het geeft een kick dat op steeds verschillende locaties te doen. Ditmaal hebben we gekozen voor Dans Hotspot van Kooten in Zaandam.

Dans Hotspot van Kooten is een grote danshal waarin Karin van Kooten, de eigenaresse van de Dans Hotspot, haar dansactiviteiten heeft. Met een hart van goud draagt zij de danssport een warm hart toe en geeft hier verschillende lessen in een unieke eigentijdse zaal met een gigantische zwevende Junckers Parket dansvloer. Ideaal als trainingsgelegenheid, wat de reden is dat de formatieteams van DSV Dance Impression daar ook trainden, maar ook een meer dan geschikte locatie om een wedstrijd in te organiseren. Karin van Kooten en haar team hebben er op hun eigen gastvrije wijze een geweldig danscomplex van gemaakt waar iedereen goed kan trainen en zich thuis voelt. We vinden het dan ook super hier Dance To Impress 2019 te kunnen organiseren.

We gaan ervoor zorgen dat dit voor zowel het publiek als voor de dansers, ongeacht de discipline, een wedstrijd wordt om niet te vergeten. Tot 25 januari in Zaandam!

Dans Hotspot van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam